Bästa flyttstädningen?

En kompis till mig har en son som har en liten bok. Boken heter Arga Bebbe tror jag och i den så är det en liten grabb som är arg. På allt! På en sida tittar han argt på sin boll och ropar BLÄÄÄ och precis så känner jag när jag vet att det är dags att fixa med flyttstädning. Det är jobbigt, slitsamt och inte blir det bra heller när jag gör det så det kan ju lika gärna kvitta!

Det är tur att det finns städfirmor som sköter sånt och jag gör helt enkelt så att jag söker på bästa städfirman när jag behöver hjälp med att städa vid en flytt. De gör jobbet snabbt och enkelt och det blir renare än det någonsin varit innan. 

Var ute i god tid

Om du ska flytta så har du vanligen 3 månaders uppsägningstid, i alla fall om du bor i en hyresrätt. Är det en villa eller ett annat boende du äger och ska sälja så gör du upp med köparen om lämpligt datum så då bestämmer du lite själv. 

När du bestämt dig för att flytta, se då till att boka in flyttstädningen så snabbt du bara kan. Det är många som vill använda deras tjänster och om du väntar för länge kan det bli så att de inte hinner innan det är för sent och då får du städa själv. Och DET vill du väl inte? 

17 Feb 2023