Smart använda kattlucka med chip

Är det så att du har en katt, som har lov till att vara både ute och inne? Om det är så att du vill slippa omaket med att hela tiden vara där för att öppna dörren för att släppa in eller släppa ut katten, så kan det vara smart att satsa på en kattlucka. Det bästa är att välja en kattlucka med chip. Det så att inga obehöriga katter råkar traska in i hemmet. Om du vill jämföra olika kattluckor, så kan du med fördel göra det via Husdjursrevyn. Det kan göra det lite lättare att välja rätt sorts kattlucka som passar dig och din katt så klart.

Om du har flera katter, så är det inga problem. Det finns kattluckor som går att programmera in så att den funkar för alla dina katter!

Hitta rätt kattlucka

När du ska köpa en kattlucka med chip, då är det en del saker du kan fundera över. Just att ha ett chip, så att det bara är dina katter som kan gå ut eller in, det är nästan ett måste idag. Du slipper då att andra katter, eller vilda djur med för den delen kommer in, eller att ett annat husdjur, som din iller tar sig ut!

Du bör se till att jämföra de olika modellerna som finns, så att du kan hitta den kattlucka som passar bäst. Sen är det bra att ha rätt storlek, så att även katter som är lite större kan komma igenom!

1 May 2022