Vilket telefonabonnemang ska man satsa på?

Idag finns det ju rätt så många olika varianter av mobilabonnemang och telefonabonnemang att välja på. Det är inte alltid lätt att veta vad man ska välja! Grejen är ju att hitta ett som passar de behov man har. Det kan vara bra att ha koll på dessa före du tittar på saker som vad det kostar dig per månad. För olika abonnemang kan ha olika saker och därmed kan de även kosta olika mycket per månad.

Det som de flesta telefonabonnemang har gemensamt idag, det är att de har fria samtal och sms som ingår i priset. Det som kan skilja sig åt, det är surfmängden. En del har så att du får surfa en viss GB per månad, medan andra även här har fri surfmängd.

Det du ska fundera på, det är vad du använder din telefon till allra mest. Om du sällan surfar eller gör det via wifi, så behövs det ju inte lika mycket surf som om du ofta är ute och vill surfa via mobilt bredband.

Hitta bästa mobilabonnemanget

En väldigt viktigt sak att kolla upp, det är vad för operatör som funkar där du bor! Ofta finns det så kallade täckningskartor att kika på. Vissa operatörer finns inte på mindre orter, medan andra, som till exempelvis Telia har riktigt bra täckning över hela landet.

När du vet vad du har för behov och vet vilken eller vilka operatörer som funkar, då kan du börja jämföra priser!

27 Apr 2022